Geldzaken


iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. iDeal is een betalingsmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt betalen via uw eigen bank. Het openstaande bedrag wordt dan van uw rekening afgeschreven en wij gaan dan direct aan de slag met uw bestelling.  U kunt met iDeal betalen zoals u aangesloten bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.


U kunt het totaalbedrag ook per overboeking voldoen. Een overboeking kunt u voldoen naar het volgende bankrekeningnummer: NL94INGB0007765506 Ten name van Amateurleven. Om bestellingen zo vloeiend mogelijk te laten verlopen vragen wij u uw bestelnummer bij uw overboeking te vermelden.

Afbeeldingsresultaten voor paypal
Betalen met PayPal is slechts een kwestie van je PayPal e-mail adres en wachtwoord invullen om je bestelling af te ronden! Veel klanten gebruiken deze betaalmethode voor hun online bestellingen. Daarnaast kan je deze optie ook selecteren indien je nog geen PayPal account hebt. Je kunt gemakkelijk een eigen account aanmaken en eventueel koppelen met je creditcard.

Creditcard

Indien je kiest voor een betaling met creditcard, vul je jouw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Je creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service (dus compleet veilig!). Wij accepteren Eurocard/Mastercard en Visa. De bestelling wordt na bevestiging van de betaling direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Buckaroo wordt de betaling afgewikkeld. De creditcard wordt belast na levering van de bestelling.